Početak gradnje savske promenade pitanje dana

Izvor: Mondo, 03.Jul.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Početak gradnje savske promenade pitanje dana

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je početak izgradnje savske promenade pitanje dana.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Mali je novinarima rekao da je rekonstrukcija Hercegovačke ulice počela, a da je, što se tiče savske promenade, bilo potrebno pribaviti određene dozvole.

"Mislim da se početak izgradnje savske promenade očekuje za dan, dva ili tri...", rekao je Mali.

Uređenje 300 metara obale izmedu Brankovog i Starog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << savskog mosta biće prva etapa izgradnje Savske promenade, šetališta dužine 2.000 metara pored reke.

Sređivanje tog dela keja sa rekonstrukcijom Hercegovačke ulice i postavljanjem parkinga trebalo bi da se okonča u avgustu, nakon čega se očekuje početak izgradnje prvih objekata u okviru projekta Beograd na vodi.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Početak izgradnje savske promenade pitanje dana

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2015

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je početak izgradnje savske promenade pitanje dana...Mali je novinarima rekao da je rekonstrukcija Hercegovačke ulice počela, a da je, što se tiče savske promenade, bilo potrebno pribaviti određene dozvole..."Mislim da se početak izgradnje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.