Počeo sastanak Lavrova sa članovima Predsedništva BiH

Izvor: Beta, 21.Sep.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sastanak Lavrova sa članovima Predsedništva BiH

Sastanak ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova sa članovima Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem, Mladenom Ivanićem i Draganom Čovićem počeo je danas u Sarajevu.Posle toga Lavrov će se sastati sa ministrom spoljnih poslova BiH Igorom Crnatkom, sa kojim će, kako je najavljeno, potpisati Plan konsultacija izmedju dva ministarstva spoljnih poslova za 2019. i 2020. godinu.U popodnevnim časovima najavljen je odlazak Lavrova za Banjaluku, gde će posetiti lokaciju na kojoj su postavljeni temelji za izgradnju Rusko-srpskog centra i ruske pravoslavne crkve.Lavrov će se u Banjaluci sastati sa najvišim zvaničnicima RS, predvodjenim predsednikom Miloradom Dodikom.Najavljeno je da će se Lavrov u Banjaluci sastati i sa ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Crnadak priredio svečani ručak za Lavrova u Istočnom Sarajevu

Izvor: Beta, 21.Sep.2018

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak je danas za ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova priredio svečani ručak u Istočnom Sarajevu.Posle zvaničnih sastanaka u Sarajevu, Lavrov se pod velikom policijskom pratnjom uputio u Istočno Sarajevo, u Republici Srpskoj, na ručak u restoranu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.