Počelo štampanje glasačkih listića za ponovljene izbore

Izvor: Blic, 02.Maj.2016, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo štampanje glasačkih listića za ponovljene izbore

Štampanje glasačkih listića za ponovljene izbore na 15 biračkih mesta počelo je danas u štampariji Službenog glasnika u prisustvu predsednika RIK Dejana Đurđevića.

Ponovljeni izbori za narodne poslanike na 15 biračkih mesta biće održani u sredu 4. maja.

Pročitajte još

Glasanje će biti ponovljeno na pet biračkih mesta u Nišu (Medijana, Palilula i na tri biračka mesta u Panteleju), na po dva biračka mesta u Vranju i u Jagodini i na po jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biračkom mestu u Bačkoj Topoli i u Sremskim Karlovcima.

Glasanje će biti ponovljeno i na po jednom biračkom mestu u Užicu, Kladovu, u beogradskoj Paliluli, kao i na jednom mestu na Novom Beogradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Štampanje glasačkih listića pod nadzorom!

Izvor: Mondo, 02.Maj.2016

Štampanje glasačkih listica za ponovljene izbore koji će biti održani u sredu 4. maja na 15 biračkih mesta počelo je danas u štampariji Službenog glasnika u prisustvu predsednika RIK-a Dejana Đurđevića.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.