Počelo snimanje filma o trgovini ljudima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2010, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo snimanje filma o trgovini ljudima

BEOGRAD -

Snimanje televizijskog filma "Sestre", na temu borbe protiv trgovine ljudima, baziranog na istinitim događajima i usmerenog ka preventivnom delovanje počelo je danas popodne u Beogradu.

Prvoj sceni prisustvovali su premijer Mirko Cvetkovića, ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić i šef delegacije Evropske komisije u Srbije Vensan Dežer koji su podržali borbu protiv trafikinga i putem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << filmskih projekata.

Cvetković je istakao da je počela realizacija vrlo važnog projekta o trgovini ljudima a koji podržava Vlada Srbije u okviru borbe protiv organizovanog kriminala.

On je podsetio da uz trgovinu narkoticima, trgovina ljudima predstavlja drugi po redu među najznačajnijim oblicima organizovanog kriminala.

Cvetković je izrazio očekivanje i da će ovaj projekat, na umetnički način delovati kao upozorenje na sve one koji bi mogli da postanu žrtve trafikinga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.