Počelo prijavljivanje popisivača za probni popis u aprilu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo prijavljivanje popisivača za probni popis u aprilu

Od jutros pa do 20. februara u 22 sata otvoren je javni poziv za prijavljivanje kandidata za popisivače na predstojećem probnom popisu stanovništva, domaćinstava i stanova koji će biti obavljen tokom aprila.

Prijava je elektronska preko službenog sajta Republičkog zavoda za statistiku a biće otvorena dok se ne prijavi unapred određen broj kandidata za svaku opštinu.

Izabranih 85 popisavača angažovanih za terensko prikupljanje podataka "od vrata do vrata" tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << marta imaće i petodnevnu obuku.

Kandidati moraju biti punoletni državljani Srbije, bez stalnog ili privremenog posla u periodu popisa od 18. marta do 30. aprila, sa najmanje srednjom školom u četvorogodišnjem trajanju i sa dokumentom da protiv njih nije pokrenuta istraga ili podignuta optužnica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Počelo prijavljivanje popisivača za probni popis

Izvor: Radio 021, 18.Feb.2019

Otvoren je javni poziv za prijavljivanje kandidata za popisivače na predstojećem probnom popisu stanovništva, domaćinstava i stanova koji će biti obavljen tokom aprila...Prijava je elektronska preko službenog sajta Republičkog zavoda za statistiku, a biće otvorena dok se ne prijavi unapred određen...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.