Počelo čišćenje aerodromskog terminala u Kuala Lumpuru

Izvor: Beta, 25.Feb.2017, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo čišćenje aerodromskog terminala u Kuala Lumpuru

Malezijske vlasti počele su danas čišćenje aerodromskog terminala u Kuala Lumpuru gde je prošle nedelje preminuo polubrat lidera Severne Koreje Kim Džong-una.Prema toksikološkim nalazima, Kim Džong Nam napadnut je nervnim gasom VX koji su Ujedinjene nacije klasifikovale kao oružje za masovno uništenje.Tragovi otrovne supstance pronadjeni su na njegovom licu.U čišćenju terminala učestvuju stručnjaci za toksikologiju i nuklearnu energiju, navela je policija i dodala da su letovi na tom terminalu preusmereni su na druge.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo čiščenje aerodromskog terminala u Kuala Lumpuru

Izvor: Večernje novosti, 26.Feb.2017, 00:06

Malezijske vlasti počele su danas čišćenje aerodromskog terminala u Kuala Lumpuru gde je prošle nedelje preminuo polubrat lidera Severne Koreje Kim Džong-una Malezijske vlasti počele su danas čišćenje aerodromskog terminala u Kuala Lumpuru gde je prošle nedelje preminuo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.