Počela sezona kupanja na Košutnjaku

Izvor: Blic, 01.Jun.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela sezona kupanja na Košutnjaku

Sezona kupanja na otvorenim bazenima „Košutnjak“ počela je danas u 10 sati, a uprava Republičkog zavoda za sport odlučila je da ulazak za sve posetioce bude besplatan.

I ove sezone u saradnji sa Gradskim sekretarijatom za omladinu i sport, tokom celog raspusta, biće realizovane sportske škole u trajanju od mesec dana.

Pedagozi fizičkog vaspitanja učestvovaće i u organizaciji turnira u malom fudbalu, odbojci, odbojci na pesku. Prvi ciklus besplatnih sportsko-rekreativnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sadržaja za učenike osnovnih i srednjih škola počinje 22.juna, a sprovodiće se svakog radnog dana od 8 do 10 sati ujutru.

Svi komercijalni i besplatni sadržaji, realizovaće se na otvorenom plivalištu.

Za potrebe noćnog kupanja, koje je zakazano za 1. jul, u funkciju će biti olimpijski bazen.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Košutnjak pun kupača

Izvor: Blic, 02.Jun.2011, 02:15

Sezona kupanja na otvorenim bazenima je počela. Košutnjak je proradio juče, a otvoreni bazeni na preostala tri plivališta kroz nekoliko dana takođe će otvoriti svoje kapije...U Republičkom zavodu za sport odlučili su da prvog dana omoguće svima besplatan ulazak, pa se već nekoliko stotina ljubitelja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.