Počela sanacija dela gradske deponije (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 06.Avg.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela sanacija dela gradske deponije (VIDEO)

Danas je počela sanacija dela gradske deponije kojom će biti obezbeđen dodatni prostor za odlaganje otpada. Reč je o jednoj od najznačajnijih investicija javno komunalnog preduzeća “Mediana“ koja je 60 miliona dinara za tu namenu prikupila iz sredstava koja su građani uplaćivali kao naknadu za deponovanje. Ovime će, prema rečima nadležnih, biti premošćen period do konačnog rešenja – regionalne deponije.
Jedna od, kako ocenjuju u javno komunalnom preduzeću “Mediana“, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << najznačajnijih investicija – sanacija I rekultivacija dela deponije “Bubanj“ upravo je počela. Radovi će trajati 200 radnih dana, a iz naknada za deponovanje je prikupljeno 60 miliona dinara u te svrhe.
Budući da se u Nišu krenulo sa sistemom razvrstavanja otpada, Vučković očekuje u narednom periodu sve manje smeća na deponiji, a sve više u reciklažnom centru. Započeti radovi olakšaće rad deponije do formiranja regionalne deponije kao trajnog rešenja.
Izvođač radova na sanaciji i rekultivaciji deponije je beogradski “Milenium tim“.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sanacija dela niške deponije kao prelazno rešenje

Izvor: JužneVesti.com, 06.Avg.2015

Jedno od četiri polja na deponiji “Bubanj” u Nišu, koja je odavno prepunjena i više puta zatvarana, počelo je da se sanira čime bi, kako kažu u JKP “Mediana” trebalo da se omogući odlaganje otpada na tom prostoru još 2 godine.

Nastavak na JužneVesti.com...

Počela sanacija dela gradske deponije

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Avg.2015, 10:28

Juče je počela sanacija dela gradske deponije kojom će biti obezbeđen dodatni prostor za odlaganje otpada...Reč je o jednoj od najznačajnijih investicija javno komunalnog preduzeća “Mediana“ koja je 60 miliona dinara za tu namenu prikupila iz sredstava koja su građani uplaćivali kao naknadu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.