Pobegao sam u rijaliti da me ne bi kastrirali

Izvor: Vesti-online.com, 16.Feb.2016, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pobegao sam u rijaliti da me ne bi kastrirali"

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, tvrdi da je iz Bosne bukvalno morao da pobegne, jer su hteli da ga "uštroje".

Grahovac je u emisiji "Goli život" rekao da je bio prinuđen da pobegne u rijaliti jer su u Bosni hteli da ga kastriraju.

- Pobegao sam jer sam mogao da nastradam. Tamo štroje volove, ja nisam vo, ali dok to dokažem, odoše mi ja*a. Ja sam kao zec koji beži iz Bosne i neću se tamo vratiti dok u Srbiji ne dobijem boravak - objasnio je Zmaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << otkrivajući još mnogo detalja o sebi.

Tvrdi da je svinger, ali i da je svojevremeno svoju ženu pozajmljivao prijatelju... To je iznenadilo ostale učesnike, pošto svi Zmaja poznaju kao divljeg i konzervativca.

Nesiguran u ono što se događa napolju, dok je on bezbedan u rijalitiju, Grahovac je pitao detektiva da proveri da li ga neko vara dok je u "Parovima".

- Možete li da saznate šta radi jedna osoba, ako vam to tražim? Da li me vara? Smete li da radite u drugoj državi? - ispitivao je Zmaj detektiva Uglješu Grgura, nudivši mu nagradu od 1.000 evra ako obavi posao.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.