Pobednicima Belog krosa po 50.000 dinara

Izvor: Blic, 06.Feb.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednicima "Belog krosa" po 50.000 dinara

"Beli kros", jubilarni 50. po redu, biće održan naredne nedelje u Košutnjaku.

Manifestacija koja tradicionalno privlači dosta takmičara kako iz Srbije tako i iz inostranstva, ove godine obeležiće pet decenija postojanja. Ipak, uprkos imenu, po svemu sudeći takmičari će ovaj put trčati po suvoj podlozi.

Održavanje jubilarnog krosa zakazano je za 12. februar na dobro poznatoj stazi u Košutnjaku. Iako su ovde, do pre dve nedelje deca uživala u zimskim čarolijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sankajući se čak i u lavorima, kros koji je ime dobio jer se najčešće trčalo po snegu, sada će biti održan bez njega.

Početak manifestacije zakazan je za 10.30 kada će biti svečano otvaranje manifestacije, nakon čega će prvi na stazu stupiti pripadnici vojske i policije. Za njima će krenuti juniori i seniori.

Na krosu mogu da se takmiče sve kategorije, počevši od najmlađih do najstarijih, a takođe mogu da se nadmeću i rekreativci i veterani.

Za pobednike krosa obezbeđene su novčane nagrade.

Za osvojeno prvo mesto pobednik dobija 50.000 dinara, za drugo 32.000 a za treće 20.000. Takođe, mislilo se i na ostale takmičare tako da su za četvrto, peto i šesto mesto obezbeđene nagrade od 13.000, 10.000 odnosno 7.000 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.