Pobednica Slagalice dobila posao u gradskoj upravi

Izvor: Blic, 27.Nov.2012, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednica "Slagalice" dobila posao u gradskoj upravi

Pobednica kviza “Slagalica” Milica Jokanović do pre 20 dana bila je samo jedna od nezaposlenih mladih ljudi u Beogradu. Mlada pravnica koja je oduševila gledaoce obrazovanjem i svestranošću je nakon pisanja “Blica” o njenom uspehu i pokušajima da nađe posao zaposlena u gradskom Sekretarijatu za kulturu.

- Pošto je objavljen tekst u „Blicu“, gradske vlasti su me pozvale i ponudile mi posao. Tako sam od 15. novembra zaposlena u Sekretarijatu za kulturu – kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za „Blic“ presrećna Milica.

Mlada pravnica dodaje da je zadovoljna jer je Sekretarijat pravo mesto gde može da nadogradi profesionalna znanja.

- Ponudili su mi posao zato što su čuli da imam potencijala i želeli su da osobi na

početku karijere ponude priliku da stekne neophodno radno iskustvo. Sekretarijat za kulturu je sredina u kojoj i moje opšte obrazovanje može biti korisno. Zadovoljna sam, bavim se pravnim i administrativnim poslovima, što je u uskoj vezi sa mojom strukom – objašnjava pobednica poslednjeg ciklusa najdugotrajnijeg kviza na našim prostorima.

Milica je angažovana na određeno vreme, ali kako kaže, daće sve od sebe da se pokaže u najboljem svetlu. Radeći u Sekretarijatu će moći da se usavrši, a sa radnim iskustvom, novim znanjima i iskustvom znatno lakše nađe i stalan posao.

- Kolege su veoma prijatne i sjajno su me prihvatili. Trudiću se da i dalje napredujem u svakom pogledu i želim dalju profesionalnu afirmaciju – iskrena je mlada Beograđanka.

Izuzetno obrazovana i svestrana devojka godinama tražila je posao, a sada će konačno imati sopstvena primanja i osamostaliti se. Milica ne krije da razmišlja i o upisivanju master studija. Na pitanje da li i dalje planira da učestvuje u kvizovima sa osmehom odgovara:

- Naravno, kvizovi su moja velika strast koju nikada neću napustiti!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.