Plenković: Boris Milošević na obilježavanju Oluje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Jul.2020, 12:11

Plenković: Boris Milošević na obilježavanju 'Oluje'

Premijer Hrvatske Andrej Plenković najavio je u četvrtak da će potpredsjednik Vlade iz redova Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Boris Milošević sudjelovati u proslavi 25. godišnjice "Oluje" u Kninu, a ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved bit će na obilježavanju zločina u Gruborima. "Dogovor koji danas imamo s SDSS-om i predstavnicima srpske manjine u Hrvatskoj je da oni sudjeluju na toj proslavi, sudjelovat će potpredsjednik Vlade Boris Milošević",...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS: Odluka SDSS da učestvuje na proslavi „Oluje“ je neshvatljiva i neprihvatljiva

Izvor: Danas, 31.Jul.2020

Odluka Samostalne demokratske srpske stranke da njen predstavnik učestvuje na obeležavanju 25 godina od „Oluje“ i proslavi takozvanog Dana pobede i domovinske zahvalnosti i takozvanog Dana hrvatskih branitelja, ljudski je neshvatljiva i apsolutno neprihvatljiva, saopštila je danas DSS.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.