Planiran atentat na ministarku pravde

Izvor: RTS, 23.Okt.2009, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planiran atentat na ministarku pravde

Zbog insistiranja ministarke pravde Snežane Malović na usvajanju Zakona o oduzimanju imovine, istražni organi sumnjaju da je grupa koja se povezuje sa Sretenom Jocićem - Jocom Amsterdamom, planirala njeno ubistvo, piše današnji "Blic".

Grupa koja se povezuje sa Sretenom Jocićem - Jocom Amsterdamom, planirala je ubistvo srpske ministarke pravde Snežane Malović, zbog njenog insistiranja na usvajanju Zakona o oduzimanju imovine, piše "Blic".

Kako beogradski dnevnik navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prema izvorima bliskim istrazi, plaćene ubice su bile angažovane da Malovićevu ubiju prilikom njenog ulaska u porodilište, u januaru ove godine, i to nije bio jedini plan za ubistvo ministarke.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da sve zaštićene ličnosti imaju visok stepen zaštite i da će u ovom slučaju istraga pokazati da li tu ima osnova za ovakve tekstove.

"Jednostavno ne bih komentarisao tako nešto jer nije u intersu bilo koga da se o tome priča, osim onih koji možda žele da time neke ljude zaplaše. Mislim da u ovom slučaju nisu naišli na odgovarajuće ljude", rekao je Dačić.

Danas se oglasila i supruga Sretena Jocića. Ona je demantovala navode objavljene u "Blicu", a od državnog tužioca je zatražila, da primenom Zakona o javnom informisanju, spreči  objavljivanje takvih tekstova.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amsterdam naručio ubistvo ministarke pravde

Izvor: Blic, 23.Okt.2009

Beograd - Ubistvo srpske ministarke pravde Snežane Malović planirala je grupa koja se povezuje sa Sretenom Jocićem - Jocom Amsterdamom, zbog njenog insistiranja na usvajanju Zakona o oduzimanju imovine, sumnjaju istražni organi. Kako „Blic” saznaje od izvora bliskih istrazi, plaćene...

Nastavak na Blic...

Amsterdam naručio ubistvo ministarke pravde

Izvor: S media, 23.Okt.2009

Ubistvo srpske ministarke pravde Snežane Malović planirala je grupa koja se povezuje sa Sretenom Jocićem - Jocom Amsterdamom, zbog njenog insistiranja na usvajanju Zakona o oduzimanju imovine, sumnjaju istražni organi. ..Kako „Blic” saznaje od izvora bliskih istrazi, plaćene ubice su bile angažovane...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.