Piton od tri metra pojeo celu kozu (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Maj.2015, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piton od tri metra pojeo celu kozu (VIDEO)

Ovaj stravičan snimak prikazuje trenutak u kom je piton dug tri metra progutao živu kozu, a znatiželjnici su bili svedoci cele gozbe.

Među stanovnicima indijskog sela Garkuta nakon jezive scene raširio se strah: ako je zmija mogla pojesti kozu, lako bi mogla ubiti dete, ali i odraslog čoveka.

"Bio je to jedan od najspektakularnijih trenutaka kom sam prisustvovao u životu. Piton je bio dug oko tri metra i izgledao je vrlo mlado. Bio sam tamo više od sat vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i kasnije sam čuo od meštana kako je piton uspeo da proguta kozu u roku od četiri sata", kazao je fotograf Roni Šanduri koji se našao na mestu 'zločina'.

Ostaje nejasno kako je borba krenula, no svedoci kažu kako ju je piton neometano gutao, uprkos prisutnosti “publike”.

"Nije se činilo da mu to uopšte smeta. Nakon što ju je progutao otišao je u šumu. Polako je odgmizao u obližnje grmlje", kazao je jedan seljak.

Sličan incident seljani ne pamte, stručnjaci su zabrinuti jer tvrde kako seča šuma vodi do neravnoteže u eko-sistemu.

"Ovo je prvi put da sam vidio nešto slično. Bilo bi prihvatljivo da se dogodilo u krugu šume, ili da je piton uhvatio jelena. Ali kada piton napadne u selu, to je alarmantan znak. Ako je ulovio kozu, lako bi mogao da ubije dete ili čoveka", kazao je šumarski službenik.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Piton od tri metra pojeo celu kozu (video)

Izvor: Svet, 12.Maj.2015, 10:21

Ovaj stravičan snimak prikazuje trenutak u kom je piton dug tri metra progutao živu kozu, a znatiželjnici su bili svedoci cele gozbe.. Među stanovnicima indijskog sela Garkuta nakon jezive scene raširio se strah: ako je zmija mogla pojesti kozu, lako bi mogla ubiti dete, ali i odraslog čoveka....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.