Pitanje taksi klizav teren VIDEO

Izvor: B92, 01.Feb.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pitanje taksi klizav teren" VIDEO

Beograd -- Neven Cvetićanin iz Instituta društvenih nauka kaže za Vesti TV Prva kaže da je, kada je reč o ukidanju taksi, reč o klizavom terenu.

Svi akteri, kako kaže, koji su uključeni oko pregovora oko statusa Kosova, su poput klizača na nekom klizalištu, na kom svaki od njih može da se oklizne i padne. To zavisi od mnogo faktora, pre svega hoće li biti novih izbora, što je opet povezano sa širim korupsom, odnosno mogućim izborima i u Srbiji, dodaje on.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Najverovatnije će se, u dogovoru sa inostranim partnerima doneti oduka i tu imamo pitanje da li je te takse uopšte moguće ukinuti pre tih izbora na Kosovu i eventualno u Srbiji, smatra Cvetićanin.

Opširnije u VIDEO- prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.