Pitali Pupovca da li bi u Knin

Izvor: B92, 29.Jul.2020, 10:54

Pitali Pupovca da li bi u Knin

Zagreb -- Predsednik SDSS Milorad Pupovac izjavio da još nije doneta odluka da li će predstavnik Srba u Hrvatskoj prisustvovati obeležavanju 25. godišnjice Oluje u Kninu.

''Važna tema je mir, da počnemo graditi kulturu mira. Važna tema su žrtve i stradanja, a da imamo osećaja za poštovanje uzajamnih žrtava, da one politike osudimo, ali ne nastavljamo u današnjem vremenu'', rekao je Pupovac, prenosi hrvatski portal Index.

Na pitanje bi li njegov odlazak u Knin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na godišnjicu "Oluje" bila poruka mira, Pupovac poručuje da poruku mira treba graditi.

''Mi smo to prestali raditi nakon 2011. godine, kad smo čuli generala Antu Gotovinu nakon što je oslobođen'', istakao je Pupovac.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pupovac: Treba graditi poruku mira

Izvor: RTS, 29.Jul.2020

Predsednik Samostalne demokratske srpske stranke Milorad Pupovac izjavio je da još nije doneta odluka da li će predstavnik Srba u Hrvatskoj prisustvovati obeležavanju 25. godišnjice Oluje u Kninu, da se o tome još razgovara, ali da nema mnogo vremena za odlučivanje. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.