Pištoljević:  Naš cilj je osnaživanje razvojnih savetovališta

Izvor: Beta Video, 04.Nov.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pištoljević: Naš cilj je osnaživanje razvojnih savetovališta

BEOGRAD - ``Naš cilj je osnaživanje razvojnih savetovališta. Vi u Srbiji imate već divan model koji postoji decenijama, imate razvojna savetovailišta, činjenica da su u regionu, do početka predškolskog deca nevidljiva, ali pedijatar ima uvek priliku da ih vidi. Zato moramo osnažiti postojeće servise, pedijatri treba da postanu razvojni pedijatari da prate ceo razvoj deteta, da mogu da ukažu i upute roditelje na dalje stručne službe``, rekla je multidisciplinarni stručnjak u oblasti ranog razvoja iz SAD Nirvana Pištoljević. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Pištoljević : Deca treba da se prate od prve godine

Izvor: Beta Video, 04.Nov.2015

BEOGRAD - ``Crvene zastavice koje nam govore, treba da se prate od prve godine, ako dete ne počinje da se oglašava, nema kontakt očima, sa roditeljem ne gleda u istom pravcu u igračke, slikovnice ..ne obraća pažnju na svoje ime, na vokalne komande - gde su cipelice, flašica, pogledom ne indicira...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.