Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pismo banjalučkog osnovca Djedu Mrazu: Samo da Andrea ozdravi

BANJALUKA – Iako djeca u vrijeme praznika imaju kojekakve želje i potrebe, Nikša Dekić, učenik banjalučke Osnovne škole „Branko Radičević“ ne želi ništa za sebe, on želi da Andrea ozdravi, „da ode bolest i vrati joj se zdravlje“.

To je i napisao u pismu adresiranom na Djeda Mraza.

Radi se o sedamnaestogodišnjoj Andrei Lazarević iz Banjaluke, koja boluje od veoma rijetkog oboljenja i kojoj je potreban lijek eculizumab (soliris) a koji na godišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nivou košta 320.000 evra.

Ovaj učenik petog razreda, iako je „bio dobar, slušao roditelje i učiteljicu, pisao domaće zadatke i redovno učio“, ne želi za praznike nikakve poklone za sebe.

„Ali pored svih stvari, malih i prolaznih koje bih volio, mene bi obradovalo da Andrea ozdravi. To je djevojčica koja se sa mnom igrala, slavila rođendane, a onda se iznenada razboljela. Dakle, ako mi možeš pomoći (u šta ja duboko vjerujem) onda učini da ode bolest i vrati se zdravlje. Da nam se Andrea vrati vedra i nasmijana“, zamolio je Nikša Djeda Mraza.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

“SAMO DA DEVOJČICA KOJA SE IGRALA SA MNOM OZDRAVI” Pismo osnovca iz Banjaluke Deda Mrazu RAZNEŽIĆE VAS

Izvor: Blic, 29.Dec.2017

Iako deca u vreme praznika imaju kojekakve želje i potrebe, Nikša Dekić, učenik banjalučke Osnovne škole „Branko Radičević“ ne želi ništa za sebe, on želi da Andrea ozdravi, „da ode bolest i vrati joj se zdravlje“...To je i napisao u pismu adresiranom na Deda Mraza...Radi se o sedamnaestogodišnjoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.