Pilerovi svirali u Knez Mihajlovoj

Izvor: Blic, 22.Jan.2010, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pilerovi svirali u Knez Mihajlovoj

Sandra, Danijel i Darko Piler, talentovani muzički trio koji je nedavno pobedio u zabavnom šou-programu „Ja imam talenat”, juče su u prostorijama „Erste banke” preuzeli svoju nagradu od 100.000 evra.

Pilerovi su dobili ček na 100.000 evra

Pilerovi su na zadovoljstvo svih prisutnih u filijali ove banke u Knez Mihailovoj ulici prvo nešto odsvirali unutar banke, a zatim su se preselili na ulicu, gde su ih mnogobrojni prolaznici sa oduševljenjem slušali. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Vođena iskrenom željom da podrži talentovane ljude u Srbiji i pomogne njihovu afirmaciju, „Erste banka” je sa velikim zadovoljstvom prihvatila ulogu sponzora novčane nagrade. Od sveg srca čestitam pobednicima, u nadi da će ovo iskustvo biti pravi podstrek za njihov dalji razvoj - rekla je Manuela Stamatović, direktorka sektora marketinga „Erste banke”, predajući nagradu Pilerovima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.