Pijan vozač naleteo na pešake

Izvor: RTS, 18.Sep.2013, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan vozač naleteo na pešake

Uhapšen 46-godišnji žitelj Novog Sela, osumnjičen da je pijam automobilom usmrtio svoju komšinicu i povredio njenu unuku.

Kraljevačka policija uhapsila je jednog vozača koji je u utorak uveče, vozeći pijan, automobilom udario i ubio svoju komšinicu, a njenu unuku povredio.

Nesreća se dogodila kada su 68-godišnja žena i njena 15-godišnja unuka šetale ivicom puta.

Žitelj Novog Sela (54) osumnjičen je za teško krivično delo protiv bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << javnog saobraćaja. Posle isteka zadržavanja do istrežnjenja od 12 sati, uhapšen je i zadržan do 48 sati.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kraljevu na saslušanje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena koju je udario pijani vozač umrla u bolnici

Izvor: Telegraf.rs, 18.Sep.2013

Lj. J.(54) uhapšen je jer je vozeći pijan udario šezdesetosmogodišnju Ž. V. koja je od povreda preminula. Njena petnaestogodišnja unuka sa kojom je bila zadobila je lakše povrede

Nastavak na Telegraf.rs...

Pijani vozač ubio komšinicu i povredio njenu unuku

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2013, 02:45

Uhapšen je vozač (54) koji je u utorak uveče, vozeći pijan, automobilom udario i ubio jednu svoju susetku, a drugu povredio...Poginula žena (68) i njena unuka (15) koja je povređena su iz Novog Sela, a stradale su dok su pešačile ivicom puta...Vozač je takođe iz Novog Sela i osumnjičen za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.