Pijan ubio ženu, 10 godina zatvora

Izvor: Mondo, 04.Jan.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijan ubio ženu, 10 godina zatvora

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 10 godina zatvora Radisava Ilića (53), jer je pijan, hicima iz lovačke puške, usmrtio suprugu Zoricu (47) u septembru 2016. godine u selu Nanomir kod Mionice.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Tom odlukom potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda u Valjevu kojom je Ilić osuđen zbog krivičnog dela ubistvo.

Ilić je osuđen jer je 17. septembra 2016. godine, u stanju srednjeg stepena pijanstva sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 1,65 promila alkohola u krvi, ubio suprugu.

Do zločina je došlo nakon svađe, kada je žena iz kuće izašla u dvorište, a Ilić krenuo za njom i ispalio dva hica iz lovačke puške koja su je pogodila u leđa.

Po nalaženju Apelacionog suda, prvostepeni sud je pravilno od olakšavajućih okolnosti za IIića imao u vidu to što je priznao krivično delo, njegove porodične prilike, kao i jer je ubijena žena doprinela kritičnom dogadaju, dok je od otežavajućih okolnosti cenio njegov raniji život.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.