Pi-ar dani na Fakultetu političkih nauka

Izvor: RTS, 13.Maj.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pi-ar dani na Fakultetu političkih nauka

Izložbom "Predstava za javnost", u organizaciji Pi-ar tima Fakulteta političkih nauka i RTS-a, u Izložbenom holu Javnog servisa Srbije počeli "Pi-ar dani" - tradicionalni trodnevni seminar o novinarstvu i odnosima sa javnošću.
Dekan Fakulteta političkih nauka Ilija Vujačić naglasio je da je izložba u RTS-u obrazovnog karaktera.

"Pi-ar tim Fakulteta političkih nauka je najsamostalnija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << organizacija na Fakultetu koja postoji već devet godina. Ova služba predstavlja Fakultet u najboljem svetlu, a već sedmu godinu zaredom organizuje veoma posećen seminar", istakao je Vujačić.
Izložba "Predstava za javnost" pokazuje izgradnju imidža političkih lidera kroz evoluciju medija.
"Čast nam je što već četvrtu godinu zaredom RTS može da pruži podršku mladim studentima. Izložba je koncepcijski veoma zanimljiva, prati razvoj štampe od plakata, preko novina, radija, potom televizije i na kraju nas uvodi u digitalno doba", rekao je na otvaranju novinar RTS-a Zoran Stanojević.
Dodao da je politika sa plakatima i štampom bila na ulici, a da su je elektronski mediji uveli u naše domove.
"Radio je najpre oduzeo vreme a televizija naš prostor. Dolaskom interneta politika je oduzela i svaku kreativnost'', istakao je Stanojević.
Izložba je uvod u seminar "Pi-ar dani 2015" na Fakultetu političkih nauka.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.