Pevačica  kolabirala na snimanju spota

Izvor: Blic, 25.Nov.2013, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica kolabirala na snimanju spota

Ivana Bojanović, koja je nedavno predstavila publici svoju prvu pesmu "Neka mi je", snimila je provokativni spot i set fotografija koji će prtatiti kampanju. Kako je snimanje trajalo 15 sati, pevačica je usled kolabiranja, završila na infuziji.

Spot pod dirigentskom palicom Vedada Jašarevića, rađen je na nekoliko lokacija. Ivani je u jednom trenutku pozlilo pa su je nakon završenog rada odveli na jednu privatnu kliniku kako bi dobila infuziju.

Spot je na kraju završen.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pevačica kolabirala na snimanju spota

Izvor: Dzungla.org, 25.Nov.2013

Ivana Bojanović, koja je nedavno predstavila publici svoju prvu pesmu „Neka mi je“, snimila je provokativni spot i set fotografija koji će prtatiti kampanju. Kako je snimanje trajalo 15 sati, pevačica je usled kolabiranja, završila na infuziji.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.