Peurača saslušan, odluka o pritvoru u petak

Izvor: RTS, 21.Mar.2014, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peurača saslušan, odluka o pritvoru u petak

U Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušan direktor Inspektorata za rad u Ministarstvu rada Dragoljub Peurača. Njega je policija juče privela zbog sumnje da je primio mito.

Saslušan direktor Inspektorata za rad u Ministarstvu rada Dragoljub Peurača u Tužilaštvu za organizovani kriminal. Njega je policija juče privela zbog sumnje da je primio mito.

Odluka o pritvoru biće doneta sutra, rekao je Tanjugu tužilac Miljko Radisavljević.

Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rada, zapošljavanja i socijalne politike saopštilo je da su pripadnici Uprave kriminalističke policije obavili pretres radnih prostorija Peurače, "zbog sumnje da je primio mito". 

Peurača je, kako su ranije javili mediji, uhapšen pod sumnjom da je tražio mito predstavniku beogradske kompanije "Menpauer", koja posreduje u zapošljavanju, da bi izdao dokumenta, što je trebalo da uradi bez nadoknade.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Završeno saslušanje Peurače

Izvor: Akter, 21.Mar.2014

U Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušan je Dragoljub Peurača, direktor Inspektorata za rad u Ministrarstvu rada, koji je lišen slobode zbog mita

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.