Petrović demantuje Milenovićevu

Izvor: NTV.rs, 24.Nov.2015, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović demantuje Milenovićevu

BEOGRAD – Direktor Elektromreža Srbije Nikola Petrović negirao je sinoć navode članice Saveta za borbu protiv korupcije Miroslave Milenović da je upao u prostorije tog saveta i potvrdio da je podneo krivičnu prijavu protiv potpisnika izvestaja o korišćenju Diposovih objekata potpredsednika te institucije Miroslava Milićevića.
Reagujući na izjavu Milenovićeve, Petrović je u pisanoj izjavi za TV b92 naveo da on ne poznaje članicu Saveta za borbu protiv korupcije i da je nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << nije video.

“Gospođu Milenović ne poznajem, nikada je nisam video. Nisam upao u prostorije Saveta, nego sam se telefonom uredno najavio. Mislim da nije u redu da se u tom izveštaju navodi tačna adresa na kojoj živim i da moja maloletna deca zbog toga imaju neprijatnosti. U Savetu su mi rekli da im to nije bila namera, ali podneo sam krivičnu prijavu protiv tog Milićevića koji je potpisao izveštaj. Inače kiriju uredno plaćam“, naveo je Petrović.
Govoreći o fizičkom napadu, koji se dovodi u vezu s poslednjim izveštajima Saveta i u vezi s objavljivanjem izveštaja o Diposu, Milenovićeva je, kako se navodi, spomenula i nenajavljen upad direktora EMS-a Nikole Petrovića u prostorije Saveta za borbu protiv korupcije.
Ona je, kako se dodaje, objasnila da u izveštaju nisu objavljene adrese stanovanja tih ljudi, već javnih objekata koje su ti ljudi zakupili, a ukoliko zakupljujete od države, taj dokument mora da bude javan.
Tanjug
24 Novembar 2015 07:16
Foto Tanjug/video, arhiva

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.