Petrovac na Mlavi: Zet presudio tašti

Izvor: S media, 12.Mar.2012, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrovac na Mlavi: Zet presudio tašti

U okolini Petrovca na Mlavi u toku je policijska potraga za Sašom Blagojevićem (29), iz Ranovca, koji se sumnjiči za ubistvo tašte Todorke Dragojević (40), iz Manastirice. On je taštu usmrtio pucajući joj dva puta u glavu, zbog čega je ona izdahnula na licu mesta.

U Policijskoj upravi Požarevac, sem potvrde ovog ubistva, nisu mogli ništa detaljnije da saopšte, uz obrazloženje da je istraga u toku. Prema nezvaničnim informacijama, ubistvo se desilo u nedelju, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pošto je osumnjičeni došao iz Ranovca u kuću svog tasta Petra Dragojevića, kako bi sprečio da tašta nastavi da tuče svoje dve maloletne ćerke, D. D. (16) i M. D. (13).

Podgorica: Uhapšen taksista osumnjičen za ubistvo

Novi Sad: Devojka skočila s mosta i utopila se

Stravično priznanje: Morao sam da ubijem oca, maltretirao me!

Prema pričama meštana Manastirice, Todorka je bila sklona alkoholu, i tada je redovno maltretirala a često i tukla svoje ćerke, naročito stariju. Kobne noći, zet Saša, koji je u braku sa Todorkinom najstarijom ćerkom, iz njenog prvog braka, pokušao je da spreči taštinu agresiju. Saša se sa taštom čuo oko ponoći i tad je saznao da maltretira ćerke, zbog čega je ubrzo svojim džipom stigao u Manastiricu. U kući tada nisu bili ni njegov tast, ni svastike, jer su se sklonili u komšiluk, da tamo prespavaju dok se Todorka ne otrezni.

Čim je ušao kuću, počela je svađa između njih dvoje, koja se završila tragično. Saša je izvadio pištolj i u taštu ispalio dva metka, što je izazvalo njenu trenutnu smrt.

Posle ubistva, Saša se sreo sa svastikama ispred kuće i saopštio im da majka više neće da ih maltretira. Zatim je pobegao iz sela, kažu meštani. Oni navode da je sa Sašom otišla i njegova starija svastika.

(Novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.