Peticija za podizanje kapele i spomen parka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2012, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peticija za podizanje kapele i spomen parka

NOVI SAD -

Grupa studenata sa Univerziteta u Novom Sadu pokrenula je inicijativu za podizanje kapele i spomen parka u Studentskom gradu u znak sećanja na njihove kolege i ostale mlade ljude koji su nastradali u požarima u novosadskom klubu Kontrast i kafiću Laundž.

Oni su peticiju danas predali u rektoratu univerziteta i u gradskoj kući. Do sada su za tu ideju, kako kažu, prikupili podršku više od 4.000 građana.

Predlog za čitavu akciju potekao je, inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od studenata kolega Renata Vukovića iz Kikinde, nastradalog u požaru u Kontrastu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Peticija za spomen obeležje stradalima u Kontrastu i Laundžu

Izvor: Radio 021, 18.Maj.2012, 14:00

Peticija sa oko 4.000 potpisa za podizanje kapele i osnivanje spomen parka u Studentskom gradu u znak sećanja na nastradale u Kontrastu i Laundžu predata je nadležnima u Gradskoj kući i rektoratu Novosadskog univerziteta.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.