Petarda raznela šaku bebi iz Novog Pazara

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jan.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petarda raznela šaku bebi iz Novog Pazara

Devojčica iz Novog Pazara, stara oko 18 meseci, zadobila je danas, prilikom eksplozije petarde, teške povrede desne šake zbog čega su joj amputirana dva prsta, saznaje novopazarski radio Sto plus.

Portparolka Opšte bolnice u tom gradu Suada Gicić Skenderi izjavila je da je dete primljeno oko 13 časova zbog kompletnog zdrobljenog palca, kažiprsta i dela desne šake.

"Dete je hitno operisano i nakon toga je sanitetom, uz pratnju medicinske ekipe, upućeno na Odeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Instituta za majku i dete u Beogradu", navela je Suada Gicić Skenderi.

Po nezvaničnim saznanjima, dete je povređeno u porodičnoj kući u selu nadomak Novog Pazara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.