Petar Strugar u muzičkim vodama

Izvor: Blic, 20.Mar.2013, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Strugar u muzičkim vodama

Glumac Petar Stugar, kao zvanični promoter "Tuborg presents Depeche Mode" kampanje, nedavno je snimio video kojim poziva bendove da se prijave na konkurs za nastup u okviru turneje "Warm Up Bus"-a na dan koncerta 19. maja, pre otvaranja kapija, i za dobijanje novčanog fonda za kupovinu instrumenata.

- Sve do 15. aprila bendovi će moći da na "Tuborg" Jutjub kanalu postave video

ili audio snimak na kome će izvesti jednu od pesama grupe "Dipeš mod", a pet bendova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji dobiju najveći broj lajkova dobiće priliku da nastupe 18.

aprila u klubu "Božidarac", u sklopu "Vračar Roks festivala" pred stručnim

žirijem koji će odabrati pobednika. Onaj najbolji zabavljaće publiku "Dipeš moda" na dan njihovog koncerta - rekao je Petar Strugar.

Petar je privatno veoma naklonjen muzici, svira saksofon za svoju dušu, a

bubnjarsko iskustvo stekao je u Gradskoj muzici u Budvi gde je bio dobošar.

VIDEO > Petar Strugar poziva bendove da učestvuju u konkursu:
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petar Strugar u muzičkim vodama

Izvor: Dzungla.org, 20.Mar.2013

Glumac Petar Stugar, kao zvanični promoter „Tuborg presents Depeche Mode“ kampanje, nedavno je snimio video kojim poziva bendove da se prijave na konkurs za nastup u okviru turneje „Warm Up Bus“-a na dan koncerta 19. maja, pre otvaranja kapija, i za dobijanje novčanog fonda za kupovinu instrumenata.... Opširnije...

Nastavak na Dzungla.org...

Petar Strugar u muzičkim vodama

Izvor: ItRešenja.com, 20.Mar.2013

Poznati glumac Petar Stugar, kao zvanični promoter “Tuborg presents Depeche Mode” kampanje, nedavno je snimio viral kojim poziva sve bendove da se prijave na konkurs za bend koji će nastupiti u okviru turneje Warm Up Bus-a na dan koncerta 19. …The post Petar Strugar u muzičkim vodama appeared...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.