Petak i produženi vikend: Gužve na auto-putevima

Izvor: B92, 08.Nov.2019, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petak i produženi vikend: Gužve na auto-putevima

Očekivano, kraj radne nedelje i početak produženog vikenda donosi pojačan intenzitet saobraćaja na svim frekventnijim putnim pravcima.

AMSS upozorava da usporenu vožnju treba očekivati na auto-putu kroz Beograd, u smeru ka Nišu, ali i u smeru ka Šidu, gde se u zoni aerodroma Nikola Tesla dogodila saobraćajna nezgoda.

Na pojačan saobraćaj treba računati i na Obrenovačkom putu ka auto-putu Miloš Veliki, zatim na Obilaznici oko Beograda, u zoni tunela Straževica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ka Bubanj potoku, a slična situacija očekuje vozače i na Ibarskoj magistrali, jedan kilometar pre skretanja za Lazarevac iz pravca Beograda, gde se vozila usled nezgode naizmenično propuštaju.

Prema informacijama Puteva Srbije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a tako je i na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Iz Uprave granične policije upozoravaju na duža zadržavanja na teretnim terminalima, pa tako teretna vozila na Horgošu čekaju 120 minuta, koliko se čeka i na prelazu Sremska Rača, dok se na Kelebiji čeka 300 minuta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.