Izvor: Danas, 13.Nov.2015, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petak 13. doneo 13 novih izdanja za Nocturne Media

Povodom obeležavanja prvog rođendana (dan kada je je izašlo prvo izdanje) u petak, 13. novembra, izdavačka kuća Nocturne media izbacila je čak 13 novih izdanja.

Radi se o digitalnoj distribuciji albuma i singlova bendova Ritam nereda, Goblini, Rune i Mortal Kombat koja do sada nisu bila dostupna na svim digitalnim servisima kao što su iTunes, Amazon, Google Play, Deezer, Spotify i drugi. Glavni i odgovorni ispred izdavačke kuće Nocturne media Marko Ristić rekao je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << ovo priča koja se polako zahuktava: "Za godinu dana koliko naša mala izdavačka kuća postoji objavili smo čak 45 izdanja na koje smo sve do jednog zaista ponosni. Imena koja se nalaze u našem katalogu govore sama za sebe i mi se polako ali sigurno širimo na teritoriju cele bivše Jugoslavije. Prvih 365 dana je za nama i prezadovoljni smo učinjenim. U narednom periodu će biti još nekoliko novih izdanja... I to nije sve. Uskoro vas očekuje još vesti vezanih za Nocturne priču koja se polako širi. Pozivamo vas da nas pratite i da budete uz sve bendove koji su vredni vaše pažnje. To je ono zbog čega smo svi tu.“

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.