Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2018, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet savjeta za nanošenje karmina

Svaka druga žena ima problem sa svojim karminom, to jest, isti ne traje dovoljno dugo ili se za kratko vrijeme razmaže i to onda više ne izgleda lijepo.

Da ne biste dolazile u tu situaciju, primijenite sljedećih pet praktičnih savjeta:

 Mat, polu mat i dugotrajne formule ruža traju duže i imaju kremastu teksturu koja izgleda jako lijepo. Zato, kao prvo, birajte ovakve ruževe.

Ako stavite malo tekućeg pudera na usne, dobićete dobru podlogu za koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << će se vaš ruž fiksirati.

Kad nanesete ruž, pritisnite usne na papirnatu maramicu tako da se sav višak odstrani.

Ponekad možete za kraj dodati malo pudera u prahu, ali imajte u vidu da će onda vaše usne biti ljepljive.

Uvijek koristite olovku za usne, kojom ćete prvo iscrtati usta, a onda popuniti ružem. Olovka pravi barijeru koja sprječava da se ruž razlije na stranu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

OVO JE PROBLEM: Evo zašto vaš KARMIN traje kratko i izgeda NEUREDNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2018

Ovo je ispravan način...Svaka druga žena ima problem sa karminom, to jest, isti ne traje dovoljno dugo ili se za kratko vreme razmaže i to onda više ne izgleda lepo...Da ne biste dolazile u tu situaciju, primenite sledećih pet praktičnih saveta:.. Mat, polu mat i dugotrajne formule ruža traju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.