Izvor: Blic, 22.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet nagrada za najbolje fotografe

Ukoliko ste ljubitelh fotografisanja, evo male prilike da se dokažete. Reč je o nagradnom konkursu za najbolju fotografiju na temu „Zapis života", koju su zajednički pokrenuli kompanija „Canon" i novine „24 sata".

Konkurs je namenjen svim ljubiteljima fotografije, amaterima i profesionalnim fotografima koji imaju državljanstvo Republike Srbije. Tema konkursa je „Zapis života", kroz koju čitaoci mogu predstaviti svoju viziju „Zapisa života" i trenutke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su na njih ostavili poseban utisak, recimo druženja, susrete, putovanja, neobične situacije...

Ukoliko se već niste prijavili i poslali fotografije, sada je pravo vreme jer konkurs traje još od 9.07.2007. godine, a poslednji dan za prijavu je 31.08.2007. godine.

Po isteku poslednjeg dana konkursa komisija u kojoj su profesionalni fotografi odabraće 45 najboljih fotografija koje će biti u konkurenciji za glavne nagrade i biće postavljene na izložbi.

A glavnih nagrada ima pet: kolor štampač „Canon Pixma 9500(A3+)", digitalna foto-kamera „Canon Eos 400D Kit", digitalna foto-kamera „Canon Ixus 950".

Deset autora koji budu dobili najviše SMS glasova čitalaca, dobijaju putne torbe. Svi dobitnici nagrada biće pozvani na izložbu fotografija i dodelu nagrada koja će se održati u Beogradu u septembru.

Više detaljnijih informacija o načinu slanja, formatima i popunjavanju prijava možete naći na sajtu www.24sata.co.yu/canon

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.