Pet minuta na RTS-u za 1 od 5 miliona

Izvor: B92, 21.Dec.2018, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet minuta na RTS-u za "1 od 5 miliona"

Građanski protest "1 od 5 miliona" nastavlja se 22. decembra ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, a učesnici protesta poslali su zahteve RTS.

Kako se navodi u saopštenju organizatora, “Radio-televizija Srbije treba da bude javni servis svih građana. Umesto toga, RTS je saučesnik u prikrivanju istine i kreiranju paralelne, lažne stvarnosti koju Aleksandar Vučić stvara već šest godina”.

Učesnici protesta "1 od 5 miliona" zahtevaju od RTS pet minuta u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dnevniku 2 RTS za gostovanje predstavnika protesta, uz objavljivanje istinitih podataka o broju okupljenih nezadovoljnih građana, emitovanje verodostojnih snimaka sa protesta, kao i objavljivanje zahteva demonstranata.

Drugi zahtev je da se u svakoj informativnoj emisiji omogući opoziciji da iznese svoje stavove i da se na taj način omogući sagledavanje i druge političke opcije, a podsećaju da je to zakonska obaveza Javnog servisa.

“RTS ima rok do dana održavanja trećeg protesta '1 od 5 miliona'. 22. 12. 2018. u 18 sati, da ispuni prvi zahtev. Zahtevi prvog i drugog protesta, upućeni vlasti, ostaju, a to su da javnosti otkrije nalogodavce ubistva Olivera Ivanovića, da se otkrije javnosti nalogodavce pokušaja ubistva Borka Stefanovića i da otkrijte javnosti ko je pokušao da ubije novinara Milana Jovanovića i ko je to naredio”, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

5 minuta na RTS-u za „1 od 5 miliona“

Izvor: JUGpress.com, 21.Dec.2018

Građanski protest „1 od 5 miliona“ nastavlja se u subotu, 22. decembra, u 18 sati ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, saopštili su organizatori...“Radio televizija Sbije treba da bude javni servis svih građana. Umesto toga, RTS je saučesnik u prikrivanju istine i kreiranju..paralelne,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.