Pesma o Kolindi: Rešava sve probleme, tu nema dileme

Izvor: B92, 16.Dec.2017, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pesma o Kolindi": "Rešava sve probleme, tu nema dileme"

Zagreb -- Na danu otvorenih vrata u Kancelariji predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović jedna devojčica je recitovala “pesmu o Kolindi”.

Kako prenose hrvatski mediji, Kitarovićeva se na danu otvorenih vrata družila sa građanima, učenicima srednje Poljoprivredne škole iz Zagreba i Ekonomsko-birotehničke škole iz Splita, kao i sa osnovcima iz zagrebačkih škola.

Jedna devojčica je izrecitovala pesmu o Kolindi nazvanu “Naša predsednica”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kitarovićeva je istakla da je došlo vreme kada imamo potrebu da otvorimo svoja vrata i svoja srca bližnjima i svima poželela srećan Božić i Novu godinu.

Pesma koju je dete recitovalo:

"Ona hoda na visokim petama, rešava sve probleme

Ona je super, tu nema dileme.

Naša predsednica puno aduta u rukavu ima,

Glasaćemo za nju i na sledećim izborima.

Naša predsednica prava je dama, tako kaže moja mama,

Neka još puno ostane sa nama i biće sretna cela Hrvatska"

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"ONA JE SUPER TU NEMA DILEME" Pesma o hrvatskoj predsednici je pravi hit na internetu

Izvor: Blic, 17.Dec.2017, 15:38

Na danu otvorenih vrata u Kancelariji predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović jedna devojčica je recitovala “pesmu o Kolindi”, a ta pesma je postala pravi hit na društvenim mrežama...Kako prenose hrvatski mediji, Grabar Kitarović se na danu otvorenih vrata družila sa građanima, učenicima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.