Peskov: Svaki mogući uzrok pada aviona biće ispitan

Izvor: Press, 02.Nov.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov: Svaki mogući uzrok pada aviona biće ispitan

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov, izjavio je danas da će svaki mogući uzrok avionske nesreće u Egiptu biti ispitan, javila je ruska novinska agencija Tass.
              Za sada, nijedan mogući uzroka se ne može isključiti. U stvari, istražitelji su tek počeli svoj rad. Svaki mogući uzrok biće ispitan tokom dalje istrage. Ne možemo ništa za sada reći", rekao je Peskov novinarima. Peskov >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je naveo da u svakom slučaju, "apsolutno je pogrešno da se artikulišu bilo kakve preliminarne spekulacije, mišljenja ili izjave". "Treba da sačekamo prve rezultate istrage", jasan je bio portparol Kremlja i odbio da kaže kada se mogu očekivati prvi rezultati istrage. Peskov je ponovio da glavnu istragu vrši zemlja gde se dogodila avionska nesreća i dodao da Moskva visoko ceni efikasnost egipatskih vlasti u istrazi nesreće. "U ovom slučaju, treba da sačekamo samo na rezultate istrage i da ne nagađamo", ponovio je Peskov, navodi Tass. Avion ruske kompanije A321 na letu od Šarm al Šeika do Sankt Peterburga, srušio  je u subotu posle oko 30 minuta od poletanja sa aerodroma letovališta, na oko 70 kilometara južno od grada Al Ariš na Sinaju. Na letu 9268 poginulo je 217 putnika i sedam članova posade. Većina putnika su bili ruski državljani koji su se vraćali sa letovanja, četiri Ukrajinaca i jedan Beloruski državljanin.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Kremlj: Ne povezujte pad „A321“ sa operacijom u Siriji

Izvor: Vostok.rs, 03.Nov.2015, 12:34

03.11.2015. -..Operacija Rusije u Siriji i katastrofa „A321“ u Egiptu – različita su pitanja koja ne treba povezivati, izjavio je pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov novinarima...Govoreći o padu „A321“ i konfliktu u Siriji, Peskov je naveo da nikakva povezivanja u ovom slučaju...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.