Perverzni park pun golih bista

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2013, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perverzni park pun golih bista

“Park ljubavi”, kako to romantično zvuči... Međutim, ono što tamo može da se vidi nema baš mnogo veze sa romantikom (više ima sa erotikom): ogromna bista gole žene, penis od mermera, gomila igračkica u seksi pozama, statue koje simuliraju vođenje ljubavi....

Prvi park posvećen seksu nalazi se na ostrvu Džedžu u Južnoj Koreji i otvoren je 2004. godine, od kada ga je posetilo nekoliko hiljada ljudi.

Vlasnici parka angažuju studente umetnosti koji prave >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << skulpture parova i životinja uhvaćenih “na delu”, a nadaju se da će park srušiti tabue vezane za seks.

Park je postao veoma popularan među mladima i tek venčanim parovima koji pri poseti “Parku ljubavi” mogu videti mnoge interaktivne igrice, kao i vrlo bizarne eksponate.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.