Perčeviću pritvor do 30 dana

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Nov.2014, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perčeviću pritvor do 30 dana

Goranu Perčeviću, za koga se sumnja da je izvršio višemilionske malverzacije sa Univerzal bankom, večeras je određen pritvor do 30 dana.

Vlasniku Interkomerca Goranu Perčeviću, koji je uhapšen u subotu uveče, večeras je isticalo policijsko zadržavanje od 48 sati.

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva i uticaja na svedoke, kao i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

On je u ponedeljak popodne priveden na saslušanje u Više tužilaštvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ali nije izneo odbranu, jer nije imao advokata.

Njegov izabrani branilac, advokat Gradimir Nalić je pre tri dana podneo punomoćje, ali je i obavestio nadležne da je kao i većina advokata u štrajku.

Branilac koji mu je dodeljen po službenoj dužnosti, kako saznaju Novosti nije mogao da ga zastupa, pošto je već angažovan da brani Slađana Žujovića, koji je osumnjičen za pomaganje u skrivanju , a drugi koji je pozvan nije mogao da dođe.

Zamenik tužioca saslušao je Žujovića, koji je , kako saznaju Novosti kazao da je Perčevića poslednji put video u petak, dan pre hapšenja, da sa takođe osumnjičenim Milivojem Ćosićem sedeli u jednom kafiću.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goranu Perčeviću određen pritvor do 30 dana

Izvor: 24sata, 18.Nov.2014, 11:26

Viši sud u Beogradu odredio je sinoć pritvor do 30 dana vlasniku "Interkomerca" Goranu Perčeviću osumnjičenom da je izvršio višemilionske malverzacije sa Univerzal bankom...Perčeviću je određen pritvor zbog opasnosti da bi u toku istrage mogao da utiče na svedoke, navodi se u saopštenju Višeg...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.