Izvor: Kurir, 27.Avg.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pepsi vlasnik Marbo produkta od 6. avgusta

BEOGRAD, 27. avgusta 2008. (Beta) - Američka kompanija Pepsi potvrdila je danas agenciji Beta da je kupila privatnu srpsku prehrambenu industriju "Marbo produkt" (Product). U Pepsiju su kazali da su od 6. avgusta jedini vlasnik kapitala "Marbo produkta" koji obuhvata proizvodne pogone u Srbiji, i Bosni i Hercegovini i regionalnu distributivnu mrežu, ali su istakli da je kupoporodajna cena za sada poslovna tajna. "Marbo produkt" koji zapošljava 1.150 radnika biće regionalni centar Pepsija za širenje poslovanja, naveli su u kompaniji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pepsi: Cena za Marbo tajna

Izvor: B92, 28.Avg.2008, 11:37

Beograd -- Američka kompanija Pepsi potvrdila je da je od 6. avgusta vlasnik Marba, ali nije objavila po kojoj ceni je kupila tu kompaniju...Ukupni prihodi Marba u 2007. godini iznosili su četiri milijarde dinara (oko 50 miliona evra)..U Pepsiju su kazali da su postali jedini vlasnik kapitala Marbo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.