Penelope Kruz se udaje u decembru?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2009, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penelope Kruz se udaje u decembru?

LOS ANĐELES - Španski glumci Penelope Kruz i Havijer Bardem venčaće se u decembru, piše američki časopis "In tač" (In Touch).

Oni se već uveliko pripremaju za taj događaj, ističe časopis, navodeći da je Penelope krenula u potragu za venčanicom i da će se najverovatnije opredeliti za kreaciju neke španske modne kuće.

Najveće šanse u tom smislu ima kuća Balensijaga, pre svega zato što je velika Penelopina prijateljica, Selma Hajek, na venčanju nosila haljinu koju je kreirao umetnički direktor upravo tog čuvenog brenda, navodi "In tač", pozivajući se na izvor blizak glumačkom paru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.