Pejčinović: Jedva čekam da se vratim na teren

Izvor: Vesti-online.com, 04.Mar.2014, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pejčinović: Jedva čekam da se vratim na teren

Fudbaler Nice Nemanja Pejčinović je rekao da jedva čeka da se u potpunosti oporavi od povrede pubične kosti, kao i da povratak na teren očekuje najkasnije za mesec i po dana.

 Zlatan Ibrahimović i Nemanja Pejčinović  

"Posle operacije, moram da se u potpunosti odmaram dve nedelje, praktično samo lagana šetnja bez ikakvog napora. Ova situacija mi baš ne prija najviše, jer sam se navikao na rad i trening, tako da jedva čekam da se vratim na teren", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekao je Pejčinović. 

 

Srpski fudbaler i nekadašnji defanzivac Crvene zvezde uspešno je operisan u Minhenu pre dva dana, a hirurški zahvat izveli su najbolji stručnjaci u ovoj oblasti.

"Kada prođu dve nedelje, krećem prvo sa vožnjom bicikla nekoliko dana, zatim futing i onda spremanje za povratak na teren. Naravno, pod uslovom da sve bude kako treba, a verujem da hoće. Otprilike, sve ukupno četiri do pet nedelja, a možda i šest. Dakle, kraj marta ili početak aprila", istakao je Pejčinović.

 

Ekipa Nice u prvenstvu Francuske zauzima 16. mesto na tabeli sa 31 bodom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pejčinović: Jedva čekam da se vratim na teren

Izvor: Dzungla.org, 04.Mar.2014

Fudbaler Nice Nemanja Pejčinović je rekao da jedva čeka da se u potpunosti oporavi od povrede pubične kosti, kao i da povratak na teren očekuje najkasnije za mesec i po dana.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.