Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peh za "orlove": Bez Kolarova na Dansku!

Duško Tošić će verovatno morati da uskoči u startnih 11 Srbije za utakmicu protiv Danske.

Povreda u nezgodnom momentu: Aleksandar Kolarov

Glavobolja za Dika Advokata.

Selektor Srbije na utakmici protiv Danske neće moći da računa na levog beka Aleksandra Kolarova, koji se povredio na zagrevanju pred derbi Mančester Sitija i Mančester junajteda.

Trener Građana Manuel Pelegrini otkrio je da stvar uopšte nije bezazlena.

"Kolarov >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je povredio mišić lista. Moraće da miruje barem mesec dana. Protiv CSKA će ga menjati Elijakim Mangala", rekao je Čileanac na konferenciji za novinare pred meč četvrtog kola Lige šampiona.

A sudeći prema igračima koje je Advokat do sada pozivao u nacionalni tim stiče se zaključak da će Kolarova u startnih 11 protiv Danske odmeniti Duško Tošić, iako je mesto štopera i njemu prirodnija uloga.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.