Pedofil pušten pa ponovo prijetio žrtvi

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Maj.2015, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedofil pušten pa ponovo prijetio žrtvi

SARAJEVO - Samo dan nakon što je Edin Šebo, optuženi za bludne radnje nad osmogodišnjim dječakom, pušten iz pritvora, danas je opet uhapšen jer je zvao svoju žrtvu i prijetio joj.

Kako je "Nezavisnim" rečeno u Kantonalnom Tužilaštvu u Sarajevu, prijetnje djetetu su upućene odmah nakon što je Šebo napustio zatvorsku ćeliju.

"Slučaj je prijavljen Trećoj policijskoj upravi te je on odmah ponovo i uhapšen, a ovoga puta Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu će predložiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da mu ponovo bude određen pritvor i zbog krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti", kazao je Alem Hamzić, portparol Tužilaštva KS.

Podsjećamo, Šebo je uhapšen 14. februara, a u pritvoru je bio sve do ponedjeljka, kada mu je Opštinski sud ukinuo pritvor.

Šebo je nastanjen u sarajevskom naselju Buća potok, a dječak kojeg je zlostavljao bio je na čuvanju kod njegove majke.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.