Pedesetak kitova se nasukalo na obalu Islanda

Izvor: Danas, 03.Avg.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedesetak kitova se nasukalo na obalu Islanda

Pedesetak kitova pilota nasukalo se, a dvadesetak od njih je uginulo na jugozapadnoj obali Islanda, navode hitne službe, a te pojave su i dalje neobjašnjive dve nedelje nakon nasukavanja 52 kita na zapadnom delu ostrva. Članak Pedesetak kitova se nasukalo na obalu Islanda se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pedesetak kitova se nasukalo na obalu Islanda

Izvor: Radio 021, 03.Avg.2019

Pedesetak kitova nasukalo se, a dvadesetak od njih je uginulo na jugozapadnoj obali Islanda, navode hitne službe, a te pojave su i dalje neobjašnjive dve nedelje nakon nasukavanja 52 kita na zapadnom delu ostrva...Kitovi piloti su otkriveni u petak naveče u području Gardura, 50-ak kilometara od Rejkjavika...Prema...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.