Pazarci zadržali primat u Superligi

Izvor: SandzakPress.net, 04.Dec.2017, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarci zadržali primat u Superligi

Odbojkaši Novog Pazara zadržali su lidersku poziciju na tabeli Superlige, pošto su u utakmici osmog kola pobijedili ekipu Spartaka u Ljigu sa 3:2. Irfan Hamzagić postigao je 24 poena za Pazarce, po 13 su dodali Marko Vukašinović i Marko Radosavljević, a devet Aleksa Polomac. Vladan Đorđević predvodio je domaćine sa 15 poena, dva manje upisao je Nikola Gajević, dok su Marko Marinković i Vladan Aleksić uknjižili po devet poena.  Novi Pazar je na čelu tabele sa svih osam pobjeda, a pretposlednji Spartak iz Ljiga ima dvije pobjede i šest poraza.  Novopazarci će devetom kolu dočekati Jedinstvo iz Stare Pazove, dok će Spartak iz Ljiga gostovati kraljevačkoj Ribnici. (Beta)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Igrač OK Novi Pazar Marko Vukašinović odbojkaš mjeseca u Superligi

Izvor: SandzakPress.net, 04.Dec.2017

Marko Vukašinović, primač Novog Pazara, proglašen je za najboljeg igrača u novembru u Banka Poštanska štedionica Super ligi 2017/2018 u izboru Odbojkaškog saveza Srbije, Banke Poštanska štedionica, generalnog sponzora odbojkaških liga u Srbiji i Sportskog žurnala. Aleksandar Janjić, direktor...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.