Izvor: B92, 22.Avg.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavličić: Nove investicije

Novi Sad -- Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić najavio je investiciju u Novom Sadu od sto miliona evra.

On je obećao da će prvi rezultati novog političkog ambijenta biti vidljivi već do kraja godine. Pavličić je za Dnevnik izjavio je da će osnovni cilj nove gradske vlasti biti da se promeni negativan saldo u poslovanju grada tokom protekle četiri godine, koji je "rezultat negativne političke klime za vreme radikalske vlasti u gradu".

"Interesovanje stranih investitora je ogromno, a već mogu da najavim da će do kraja godine na području Kaćke petlje biti investirano oko sto miliona evra", rekao je Pavličić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pavličić najavio investiciju od sto miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2008

NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić je obećao da će prvi rezultati novog političkog ambijenta biti vidljivi već do kraja godine, najavljujući investiciju od sto miliona evra...On je za Dnevnik izjavio je da će osnovni cilj nove gradske vlasti biti da se promeni negativan saldo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

“Do kraja godine 100 miliona evra u Novi Sad”

Izvor: EMportal, 22.Avg.2008

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić najavio da će do kraja godine stranci u taj grad uložiti 100 miliona evra, što će doprineti privrednom razvoju glavnog grada Vojvodine.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.