Pas pojeo dijamant vredan 20.000 dolara

Izvor: Blic, 15.Mar.2010, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas pojeo dijamant vredan 20.000 dolara

Pas jednog juvelira iz Njujorka pojeo je trokaratni dijamant vredan 20.000 dolara, navodi britanski "Telegraf".

Džordž Kofman dovodi svog retrivera Solija u juvelirnicu u Rokvilu svakog dana. On i njegov poslovni partner Robert Rosin sastali su se krajem januara sa jednim prodavcem dijamanata kako bi zajedno pregledali dragulje. U trenutku kada su sva trojica gledala trokaratni dijamant, vredan 20.000 dolara, kamen je iznenada pao na pod i dokotrljao se do Solija. I za samo par >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sekundi, dok su oni stigli da odreaguju, pas je pojeo dijamant.

Ubrzo su ga odveli kod veterinara, koji im je rekao da će pas prirodnim putem izbaciti dragulj koji je pojeo. I tako su njih trojica provela tri dana, čekajući da se dijamant pojavi u Solijevoj stolici.

"To nije bilo nimalo glamurozno. Nisam imao izbora, morao sam to da radim" ispričao je Kofman.

Na kraju se njegovo strpljenje ipak isplatilo. Pronašao je dijamant, očistio ga i vratio prodavcu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.