Pas koji neguje bolesno dete oduševio mnoge

Izvor: B92, 28.Nov.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas koji "neguje" bolesno dete oduševio mnoge

Niko ne voli da bude bolestan, ali mališani neretko uživaju jer su im svi posvećeni, dobijaju ekstra dozu crtaća i osećaju se naročito voljeno i zaštićeno.

Roditelji bi nam tim danima uvek pridavali više pažnje, što je sasvim logično i normalno - donosili bi vam vruće napitke, supe i voće. Ušuškali bi nas u najmekanije tople ćebiće i brzo bismo ozdravili.

Ali, kako stvari stoje u tim trenucima kada imate ljubimca? Puuuuno bolje! Naši ljubimci prvi osete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naše bolesti i promene te su u tim životnim periodima tu za nas i više nego inače. Ovaj pas je odlučio da pazi na svog malog vlasnika i to izgleda predivno. Pogledajte samo kako njih dvojica uživaju:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.