Partibrejkers objavili živi album

Izvor: Blic, 22.Jun.2010, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partibrejkers objavili živi album

Rok sastav "Partibrejkers" objavio je živi album "Krš i lom" sa 14 pesama snimljenih na koncertima 20. i 21. marta prošle godine u Domu omladine Beograda.

Pevač Zoran Kostić-Cane je rekao ranije agenciji Beta da je motiv za objavljivanje ovo albuma "popunjavanje vremena između dva (studijska) albuma", umesto da se objavljuje neka kompilacija.

Kao dodatni razlog, Kostić je naveo da "Partibrejkers" nemaju odgovarajući živi album, jer smatra da je prethodni, "Zabava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još traje" (1992), "jedno nespretno izdanje".

"Krš i lom" donosi živa izdanja pesama "Noć", "Ako si", "Lobotomija", "Ćutanje", "Žurim", "Put", "Hiljadu godina", "Noćas u gradu", "Kreni prema meni", "Hipnotisana gomila", "Hoću da znam", "Ulični hodač", "Ona živi na brdu" i "Stoj Džoni".

Na omotu albuma, koji je prvobitno trebalo da se pojavi još krajem prošle ili početkom ove godine, beogradski bend kaže: "Bogu hvala što čuva Brejkerse, naše porodice i našu publiku".

Bend je saopštio da se album, objavljen za kuću "Odličan hrčak", može kupiti u Beogradu u prodavnicama "Pinbol vizard" (Pinball Wizard), "Šikarica", B92 šop, "Plato" i u Novom Sadu u "Mungosu", i u "bolje snabdevenim radnjama u Srbiji".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.