Pariski Diznilend se otvara 17. juna

Izvor: Beta, 17.Maj.2021, 12:57

Pariski Diznilend se otvara 17. juna

Pariski Diznilend ponovo se otvara 17. juna, saopštio je zabavni park koji je bio zatvoren od 30. oktobra prošle godine zbog epidemije korona virusa."Zadovoljstvo nam je da najavimo da će Diznilend Pariz ponovo biti otvoren od 17. juna 2021. Ponovno otvaranje biće praćeno odgovarajućim higijenskim i merama bezbednosti", navodi se u današnjem saopštenju.Diznilend, na oko 30 kilometara od Pariza, je prva privatna turistička destinacija u Evropi.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pariski Diznilend se otvara 17. juna

Izvor: Radio 021, 17.Maj.2021

Pariski Diznilend ponovo se otvara 17. juna, saopštio je zabavni park koji je bio zatvoren od 30. oktobra prošle godine zbog epidemije korona virusa.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.